Welkom in Hilversum

Hilversum is dé mediastad van Nederland. Het is de bakermat van Nederlandse radio en televisie en op het Media Park zijn vele omroepen gevestigd. Maar wist je dat je in Hilversum ook geweldig kunt winkelen? En met prachtige bossen en heide op een steenworp afstand leent Hilversum zich ook uitstekend voor wandel- en fietstochten. In de musea komt de mediastad ook tot uiting, met Beeld & Geluid en Museum Hilversum als grote trekpleisters. Hilversum is de perfecte uitvalsbasis om de Gooi & Vechtstreek te ontdekken.  

Dudokroute

Hilversum heeft twee stadswandelingen die te verkrijgen zijn bij VVV Hilversum op het Stationsplein. De Dudokroute is een architectuurwandeling, waarbij je langs gebouwen van de architect Dudok komt. Het bekendste gebouw van zijn hand is het Raadhuis van Hilversum.

VVV Hilversum

Wil je advies of heb je nog niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan contact op met VVV Hilversum, gevestigd op het Stationsplein 27. VVV Hilversum is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur. Hier kun je ook terecht voor onder meer de bekende VVV-cadeaukaart. Let op: deze vestiging is pin only.

Welkom in Hilversum Mediastad!

Wat is er vandaag te doen in Hilversum?

Nieuws uit Hilversum