Welkom in Hilversum Mediastad

Hilversum is natuurlijk bekend als mediastad. En dat is niet voor niets. Het is de bakermat van de Nederlandse televisie en radio en vele omroepen zijn gevestigd op het Media Park. 

Maar wist u dat u hier ook geweldig kunt winkelen? En er is uiteraard meer te doen! Maak een wandeling of fietstocht in en rond de stad, bezoek een van de musea of galeries of trek er op uit met uw kroost. Keuze genoeg! Maak er een meerdaags verblijf van en overnacht in een van de vele hotels of B&B's.
En wilt u advies? Neemt u dan contact op met de plaatselijke VVV, gevestigd op het Stationsplein 27. De VVV is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.


100 jaar Mediastad

Dit jaar vieren we dat Hilversum 100 jaar Mediastad is. 26 en 27 mei is er van alles te beleven rondom dit thema. Ook is er een prachtig boek over uitgegeven. Dit is te koop bij de VVV op het Stationsplein of via de webshop. Loop de Mediamile (u kunt de beschrijving bij het VVV Kantoor ophalen) en ervaar de rijke mediageschiedenis van Hilversum Mediastad.

Wat is er vandaag te doen in Hilversum?

Nieuws uit Hilversum