Welkom in Hilversum Mediastad

Hilversum is natuurlijk bekend als dé mediastad van Nederland. En dat is niet voor niets. Het is de bakermat van de Nederlandse televisie en radio en vele omroepen zijn gevestigd op het Media Park in Hilversum.

Maar wist je dat je hier ook geweldig kunt winkelen? En er is uiteraard meer te doen! Maak een wandeling of fietstocht in en rond de stad, bezoek een van de musea of galeries of trek er op uit met je kroost. Keuze genoeg! Maak er een meerdaags verblijf van en overnacht in een van de vele hotels of B&B's.

Dit jaar vieren we dat Hilversum 100 jaar Mediastad is. Op 26 en 27 mei 2018 is dit groots gevierd tijdens het 100 jaar Mediastad Festival.
Ook is er een prachtig boek over uitgegeven. Dit is te koop bij de VVV op het Stationsplein of via de webshop. Nieuw in Hilversum is de Mediamile! Leuk voor jong en oud: loop de Mediamile (je kunt de beschrijving bij het VVV Kantoor ophalen) en ervaar de rijke mediageschiedenis van Hilversum.

Wil je advies of heb je nog niet helemaal kunnen vinden wat je zoekt? Neem dan vooral contact op met de plaatselijke VVV, gevestigd op het Stationsplein 27. VVV Hilversum is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur. Hier kun je ook terecht voor onder meer de bekende VVV-cadeaukaart. Let op: deze vestiging is pin only.

Welkom in Hilversum Mediastad!