Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark is gesitueerd in een romantische Gooische villa in het centrum van Hilversum.

Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark is gesitueerd in een romantische Gooische villa. Het hotel ligt dicht bij het centrum van Hilversum en wordt omringd door bossen en parken. Station Hilversum Sportpark ligt op loopafstand van het hotel.
De 80 kamers en suites garanderen een comfortabel verblijf in de media-hoofdstad van Nederland.Restaurant Vivaldi is een begrip onder de Hilversumse bevolking. Voor een drankje en een heerlijke lunch of een uitgebreid diner kunt u terecht op het zonnige terras en in het ruim opgezette restaurant. De lichte serre geeft u ook tijdens perioden met minder goed weer het heerlijke buiten-gevoel.
kijk op de site voor meer informatie: www.lapershoek.nl. Deze locatie beschikt over een Gooi & Vecht E-oplaadpunt.
Vergaderruimte Amrâth Hotel Lapershoek Arenapark is uitermate geschikt voor uw vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, evenementen, recepties, diners en feesten in Hilversum. De vergaderlocatie beschikt over 10 multifunctionele zalen die met elkaar gekoppeld kunnen worden, waarmee de zalen ruimte bieden tot 600 personen. Het hotel ligt op 5 minuten rijden vanaf de A1 en A27, biedt gratis parkeerplekken en ligt op loopafstand van station Sport Park Hilversum!


Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Ja
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Nee
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden Nee
rolstoeltoegankelijk toilet Ja
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) ja
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Nee
Fietsverhuur
Oplaadpunt elek. fiets Ja