Balthazar Kookwinkel

Balthazar is een sfeervolle en inspirerende kookwinkel voor liefhebbers van koken, lekker eten en een mooi gedekte tafel. Met een overzichtelijk assortiment kwalitatieve pannen, messen, allerhande kookgerei, keukentextiel, kookboeken, mooie serviezen en heel veel leuke kookkado’s.

Balthazar is een sfeervolle en inspirerende kookwinkel voor liefhebbers van koken, lekker eten en een mooi gedekte tafel. Met een overzichtelijk assortiment kwalitatieve pannen, messen, allerhande kookgerei, keukentextiel, kookboeken, mooie serviezen en heel veel leuke kookcadeaus. We Een verrassende keuze uit bekende en nieuwe merken, waar we zelf goede ervaring mee hebben. Daarnaast hebben we koffie en thee, delicatessen uit Italië en Zuid-Limburg en truffelproducten. Een echt eldorado voor elke kookliefhebber, die van de (woon)keuken een van de prettigste kamers van het huis wil maken.

Advies
Bent u op zoek naar een goede pan, een vlijmscherp mes, de nieuwste kookgadgets of een mooie schaal? We willen graag weten wat uw wensen zijn, zodat we u persoonlijk en vakkundig kunnen adviseren.

De leukste kookcadeaus
Heel veel mensen doe je een plezier met iets moois of nuttigs voor de keuken. Ook bijvoorbeeld ter gelegenheid van een jubileum of relatiegeschenk. Doe volop inspiratie op in ons uitgebreide assortiment met bijna elke week nieuwe producten. Balthazar maakt er altijd een feestelijk ingepakt kado van!

Een kleine greep uit de merken die we verkopen zijn: Le Creuset, Smeg, Solis, Blond Amsterdam, Wüsthof, Victorinox, Oxo Goodgrips, Microplane, Peugeot, Rice, Bialetti, Appolia, &Klevering, Sabre, Linum, Coté Table, Bocca Coffee en Mateus.

Welkom!

Praktische informatie

Winkel
Type winkel Doe het Zelf,glas/porcelein,Hobbyartikelen,huishoudelijke apparatuur,Keuken

Dag Van Tot
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 21:00
Zaterdag 10:00 17:00

Gijsbrecht van Amstelstr Model.NdtrcItem.HouseNumber
1214 BD, Hilversum