Bioscoop Vue Hilversum toont Oscaruitreiking op het grote scherm

Als enige bioscoop in Nederland toont bioscoopketen Vue de Oscaruitreiking op het grote doek in hun vestiging in Hilversum. De 90e uitreiking van de OscarsĀ® vindt dit jaar plaats in de nacht van 4 op 5 maart. Filmliefhebbers kunnen zich voor de speciale vertoning aanmelden via de website van Vue. Een nachtelijk bioscoopbezoekje aan Vue Hilversum voor de Oscaruitreiking is gratis. Bezoekers krijgen ook gratis popcorn, een drankje en er zijn dekentjes beschikbaar om de nacht comfortabel door te komen.

Rosalie Moorman (Head of Marketing Vue): "We halen Hollywood naar Hilversum. Waar de jaarlijkse Oscars® worden uitgereikt in het Dolby Theatre in Hollywood, zenden wij de livestream uit in onze Dolby Cinemazaal in 'Hillywood'. Filmliefhebbers kunnen via een rode loper de zaal in en zich in een van de luxe stoelen nestelen voor een hele nacht vol glamour, bijzondere jurken, gouden beeldjes en memorabele speeches. Dit jaar leven de Oscars® meer dan ooit in Nederland, maar liefst twee Nederlanders maken kans op een Academy Award."

De Nederlandse genomineerden voor een Oscar® zijn cameraman Hoyte van Hoytema (Dunkirk) en de Nederlandse make-upartiest Arjen Tuiten (Wonder).

De live-vertoning van de 90e uitreiking van de Oscars® bij Vue Hilversum is alleen weggelegd voor echte film- en oscarfanaten, de Nederlandse tijd waarop de sterren over de beroemde red-carpet komen is namelijk om 2:30 uur in de nacht. De uitreiking duurt tot circa 6 uur in de ochtend.

Oscarweekend
Voor degene die vooral benieuwd zijn naar de Oscargenomineerde films biedt Vue in alle vestigingen het Vue Oscarweekend aan. Op zaterdag 3 en zondag 4 maart staat de bioscoopprogrammering van Vue in het teken van de Oscars® en vertonen ze een aantal van genomineerde films.

Over Dolby Cinema
Dolby Cinema is een premium bioscoopaanbod voor bioscoopbezoekers en combineert spectaculaire beeld- en geluidstechnologie met een inspirerend design, zodat elk bezoek een volledig betoverende bioscoopervaring wordt.

Praktische informatie

Gratis toegang

Maandag 5 maart 2018 Vanaf 02:30 tot 06:00

Langgewenst Model.NdtrcItem.HouseNumber
1211 BB, Hilversum