De Huiskamer

De Huiskamer is de interieur & decoratiewinkel van de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Welke gerund wordt door Nancy Pronk en Marc Valkenhoff. De naam zegt het al, de winkel ademt een en al huiselijkheid met aandacht voor de laatste woontrends. Nancy en Marc bezoeken daarvoor nationale en internationale interieurbeurzen en huisshows van toonaangevende merken, om onder andere nieuwe gordijnstoffen, meubels, verlichting tot allerhande woondecoraties te selecteren.

De Huiskamer is de interieur & decoratiewinkel van de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Welke gerund wordt door Nancy Pronk en Marc Valkenhoff.

De naam zegt het al, de winkel ademt een en al huiselijkheid met aandacht voor de laatste woontrends. Nancy en Marc bezoeken daarvoor nationale en internationale interieurbeurzen en huisshows van toonaangevende merken, om onder andere nieuwe gordijnstoffen, meubels, verlichting tot allerhande woondecoraties te selecteren.

Zowel op de begane grond als op de eerste etage vind je een uitgebreide collectie woondecoraties. meubels, gordijnstoffen en verlichting. Bij De Huiskamer kan je ook terecht voor gratis kleur- en lichtadvies of complete styling van je woning en kantoor.

De Huiskamer werkt met merken zoals Keijser & Co, L'Authentique Paints & Interior, Lifestyle-interor by Headlem, INSIDE, Aristide, Designs of the Time, Belliny, PTMD, Casa Vivante en Millefiori Milano.
Zo is het altijd de moeite waard om even binnen te stappen, of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau of iets nieuws voor je interieur, je bent van harte welkom bij De Huiskamer in Hilversum.

Praktische informatie

Winkel
Type winkel woninginrichting

Dag Van Tot
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 10:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 10:00 18:00
Zaterdag 10:00 17:00

Gijsbrecht van Amstelstr Model.NdtrcItem.HouseNumber
1214 BD, Hilversum