De Zonnestraal Cross Hilversum

Op 25 november 2018 organiseert Stichting Runners United NL ,in samenwerking met 'eventcentrum Zonnestraal', een prachtige nieuwe crosswedstrijd.

Wij zijn super trots dat dat wij ons evenement op het unieke terrein van Landgoed Zonnestraal mogen organiseren.

Zonnestraal, wie kent het niet?! Iedereen weet van het bestaan, maar ben je er weleens geweest??! Deze cross is de ideale gelegenheid voor een kennismaking met dit prachtige stuk in 't Gooi.

Wist jij dat Landgoed Zonnestraal op de nominatie staat voor de Unesco Werelderfgoedlijst?!

Naast dat we een uitdagend en snel crossparcours hebben uitgezet, biedt dit architectonische stukje geschiedenis een geweldige sfeer en een verbijsterend decor voor een evenement als deze!

De Cross zal bestaan uit;
800 meter kidscross 0 t/m 12 jaar -starttijd 10.00 uur
1600 meter kidscross 0 t/m 12 jaar -starttijd 10.00 uur
6 km cross 12 t/m 99 jaar -starttijd 11.30 uur
9 km cross 12 t/m 99 jaar -starttijd 11.30 uur
12 km cross 12 t/m 99 jaar -starttijd 11.30 uur

Familiedag;
Los van het feit dat dit een prachtige en niet te missen cross is voor jong en oud, gaan we deze dag compleet inrichten voor de hele familie.
-Naast de cross zullen er verscheidene leuke kinderactiviteiten worden aangeboden in en rond het gebouw van 'evencentrum Zonnestraal'.
-Er is uitgebreid kans voor opa en oma om het landgoed en de gebouwen uit 1931 ,van architect Johannes Duiker, te bekijken.
-Brasserie Zonnestraal is, zoals elke zondag, gewoon geopend om koffie, taart en lunch te nuttigen.
-Er zal een kleinschalige markt zijn met de kraampjes van onze partners en sponsors.
-In het prachtige hoofdgebouw kan je, vanuit de bar, een hapje en een drankje nuttigen.
-Onder begeleiding van Dj Joey kan je vanaf het grote balkon de hardlopers toejuichen. Het balkon is gericht op het laatste deel van het parcours en je hebt gelijk een fantastisch uitzicht.

Goede Doel;
Stichting Runners United NLheeft als 1 van de belangrijkste doelen; het bewust maken van de natuur om ons heen en het belang ervan. daarom zal het je niet verbazen dat wij, net als vorig jaar, Goois Natuur Reservaat hebben gekozen als ons goede doel.

GNR verzorgt de mooie natuurgebieden in 't Gooi en zorgt dat wij daar altijd van kunnen genieten!
Wij vinden dat GNR een extra steuntje verdient.

Je kan je inschrijven via onderstaande link:

Zondag 25 november 2018 vanaf 10:00

Loosdrechtse Bos Model.NdtrcItem.HouseNumber