'Diego Maradona' te zien met film & food bij Filmtheater Hilversum

'Diego Maradona' is de nieuwe film van Oscarwinnaar Asif Kapadia ('Amy'), over de opkomst en ondergang van stervoetballer Diego Maradona. Gemaakt aan de hand van meer dan 500 uur aan archiefmateriaal schetst de film een uniek portret van deze man, rebel, held, en voor velen: God. Deze film gaat 8 augustus officieel uit, maar is maandag 22 juli alvast bij Filmtheater Hilversum te zien in combinatie met een heerlijke maaltijd. Op het menu die maandag: burgers!

Op 5 juli 1984 arriveerde de 23-jarige Diego Maradona voor een recordbedrag bij SSC Napoli. De club had voorheen nooit een groot toernooi gewonnen en verlangde naar meer succes. De charismatische Argentijn trok Napels naar hun eerste winst ooit en werd door velen aanbeden. In een stad waar zelfs de duivel nog bodyguards nodig had werd Maradona groter dan God.

Regisseur Asif Kapadia maakte in 2010 veel indruk met zijn documentaire 'Senna', over het leven en de tragische dood van de Braziliaanse Formule 1 icoon Ayrton Senna. In 2016 won hij een Oscar voor 'Amy', over de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse. Voor zijn nieuwste film 'Diego Maradona' kreeg hij Maradona zelf aan boord, die zijn volledige steun verleende.

De prijs voor de film, het eten en twee drankjes is slechts € 26,50. Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur. Kaartjes voor Film & Food met ‘Diego Maradona’ zijn te koop via www.filmtheaterhilversum.nl en bij de kassa van het filmtheater.

€ 26.50 De prijs voor de film, het eten en twee drankjes

Maandag 22 juli 2019 vanaf 20:30

* Het eten wordt geserveerd tussen 18.30 en 19.30 uur. Schuif aan wanneer je wilt. De film start om 20.30 uur.

Herenplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
1211 DR, Hilversum