Het Kapel Concert: The Barbican Quartet

Op zaterdag 23 maart zal 'The Barbican Quartet' in De Kapel in Hilversum spelen. Het Barbican Quartet werd opgericht op de Guildhall School of Music and Drama, waar alle vier de musici op dat moment studeerden. Zij maakten hun debuut in 2017, in de Wigmore Hall, dankzij de toekenning van de Maisie Lewis Award.

In 2018 wonnen zij diverse prestigieuze prijzen, zoals de Albert en Eugenie Frost Prize en de eerste prijs bij de Saint Martin in the Fields Chambermusic Competition. Amarins heeft Nederlandse roots, vandaar dat er dit jaar een tournee door ons land werd voorbereid, waarbij Hilversum niet mag ontbreken.

Amarins Wierdsma (viool)
Tim Crawford (viool)
Christoph Slenczka (altviool)
Yoanna Prodanova (cello)

Programma:
5 Sätze, opus 5 - Anton Webern
Strijkkwartet nr. 3, opus 67 - Johannes Brahms
Strijkkwartet opus 44/2 - Felix Mendelssohn Bartoldy

Aangezien het steeds vaker voorkomt dat onze concerten zijn uitverkocht, adviseren wij u dringend kaarten te reserveren op koster@dekapel.nu.

Volwassenen € 10.00 inclusief drankje na afloop, samen met de musici
Kinderen Gratis toegang