Kerst met PRaise bij de MCO Hilversum

Ook dit jaar geeft PRaiSe weer een spetterend kerstconcert. PRaiSe brengt het kerstverhaal op unieke wijze tot leven door klassieke en moderne kerstliederen af te wisselen met populaire liederen die passen bij deze kerstvertelling. Solos en bijzondere zang combinaties passeren de revue. En dit alles onder begeleiding van een live band! I

In de band zitten Andre Bijleveld (hammond), Victor Weigand (piano), Jonathan Tetelepta (bas), Michael Rothuizen (gitaar), Nico Eijlers (drums). Daarnaast zingt het Praise koor mee met 45 (!) zangers en diverse solisten!
Tussen de optredens door lezen we het kerstverhaal. Daarmee verbinden we de liederen en maken het bijzondere verhaal over de geboorte van Jezus toegankelijk voor jong en oud.

Met bekende kerstliederen zoals Komt allen tezamen en Stille nacht, maar ook P!ink, Michael Buble, en black Gospel liederen, wordt het een eigentijdse kerstvertelling. Het thema is: Great Expectations.
Dit mag je niet missen! Kerst met PRaiSe!

Prijzen € 8,50 incl reserveringskosten

Zaterdag 22 december 2018 vanaf 20:00