Kinderconcert 'Julia en de Wolven' Vincent Cox en anderen

Op het dak van het speelhuis komt ze niet, veel te hoog. De hond aait ze niet, misschien bijt hij wel. Slootje springen is ook gevaarlijk en een dikke worm is vies en eng… Zo is Julia: ze vertrouwt het allemaal niet. Als ze met school naar het speelbos zijn, is opeens iedereen weg.

ulia blijft een nacht alleen in het bos en de ontmoeting met een groep wolven verandert haar leven. Een bijzondere voorstelling van het grappige verhaal over Julia en de wolven, voor kinderen van ca 5 t/m 8 jaar. Julia en de Wolven is een compositie van Vincent Cox (slagwerker van het RFO), naar een prentenboek van Pija Lindenbaum (uitgave Hoogland & Van Klaveren). Tijdens het concert zie je beelden van Harry van Meurs.
Kinderen t/m 18 jaar gratis
Aanbevolen vanaf 5 jaar
De MCO Kinderconcerten duren maximaal 1 uur, er is geen pauze.
Bestel losse kaarten voor € 19,50 (inclusief drankje na afloop).

Gratis toegang   t/m 18 jaar

Zondag 26 januari 2020 vanaf 11:00