Magic Circus in Hilversum

Het gaat goed met Magic Circus, het Nederlands Stadscircus. Steeds meer mensen ontdekken de betovering van circus met een twist. Modern circus dat een positieve draai geeft aan tradities en vooroordelen. Van vrijdag 5 t/m woensdag 10 april zijn er om 16:00 uur voorstellingen, alleen maandag is er geen show.

n 2019 is de intieme Magic Dome circustent het domein van de productie TWIST! Wat is circus, wat is een man, wat is een vrouw? Magic Circus geeft antwoorden en verklaringen. Of toch niet? Is dat eigenlijk wel belangrijk? Kijk rond met een magische twist en geef je leven eens een andere draai.

Artiesten uit Polen, Ierland, Nederland en vanuit het Staatscircus van Osmenië creëren de wereld van het Magic Circus. Hier beleef je van alles. Acrobatische paaldans, niet aan een paal op de grond, maar hoog in de lucht. Koorddans, rare fabelwezens, een verrassend viervoetertje, een acrobaat die op de fles gaat en een serious battle met hoelahoeps. In 100 minuten raas je van de ene emotie in de andere. Spannende acrobatiek, adembenemende lenigheid, poëtische momenten en verdraaid… eindelijk eens echt leuke komieken. Mis het niet!

Praktische informatie

Vanaf Vrijdag 5 april 2019 tot en met Woensdag 10 april 2019

Dag Van Tot
Zondag 16:00
Dinsdag 16:00
Woensdag 16:00
Vrijdag 16:00
Zaterdag 16:00

Kloosterlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
1216 NK, Hilversum