Natuurcamping Fazantenhof

Deze camping ligt diep verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, grenzend aan ’t Goois Natuurreservaat. Hier is het in de nacht nog echt donker!

Vanuit Hollandsche Rading rijdt u steeds dieper het bos is om uiteindelijk een rustig gelegen plek voor uw tent of caravan uit te zoeken. De camping beschikt over twee sanitair gebouwen met op het midden van het terrein diverse speeltoestellen voor de kinderen.
De kampeerplaatsen liggen verspreid over het terrein en zorgen daardoor juist voor het gevoel dat bij een natuurcamping hoort. Bijna alle 67 plaatsen beschikken over elektra (6 ampère).
Direct langs de camping lopen meerdere gemarkeerde wandel- en fietsroutes. U bent zo in het pittoreske dorpje Lage Vuursche waar prinses Beatrix woont in Kasteel Drakensteyn. Iets verder vindt u de uitgestrekte Eempolder, de Maarseveense- en Loosdrechtse plassen of het heidegebied tussen Hilversum en Laren. Het gebied beschikt ook over talloze attracties voor jong en oud. Een kampeerseizoen is zo gevuld met leuke uitjes. Maar een dagje op de natuurcamping vertoeven is ook zeker geen straf.
Hollandsche Rading beschikt over een station waardoor u in een half uur in Utrecht of Amsterdam bent.