Paranormaal en Sieraden beurs in de Dudok Arena Hilversum

In de Dudok Arena wederom de Paraview Paranormaalbeurs van bureau View georganiseerd. Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de Sieradenbeurs aanwezig.

Tijdens deze beurs zijn er talloze standhouders aanwezig die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Tevens is er op beide dagen (in een apart gedeelte) ook de 9de Sieradenbeurs aanwezig.

De Sieradenbeurs mag gratis bezocht worden met een toegangskaartje voor de Paranormaalbeurs.

Het is een beurs voor mensen die vragen hebben met betrekking tot hun relatie, gezondheid, werk, etc. of voor mensen die gewoon interesse hebben in deze materie en ermee willen kennismaken. In een gemoedelijke, ontspannen sfeer kan men bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop te zien is hoe het karakter en persoonlijkheid is, kan men een consult krijgen waarbij aan de hand van een meegebrachte foto of ring een vraag beantwoord kan worden, kan men zijn gids ontmoeten of new ageproducten kopen. Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook. Bovendien worden er in een aparte zaal lezingen over verschillende onderwerpen gegeven.

Praktische informatie

Prijs
Prijs vanaf 6.50
  Van Tot Toelichting
€ 6.50 volwassene
€ 5.00 senior
Gratis toegang   kind t/m 11 jaar

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 23 februari 2019 12:00 17:30
Zondag 24 februari 2019 11:00 17:30

Arena Model.NdtrcItem.HouseNumber
1213 NW, Hilversum