Tulip Inn Media Park Hilversum

Moderne stijl en gastvrijheid komen samen in het Tulip Inn Media Park Hilversum. Tulip Inn Hilversum is gelegen in een rustige villawijk net buiten het centrum en nabij het Mediapark. Het hotel is goed bereikbaar via de A1 en gelegen op een loopafstand van 7 minuten van centraal station Hilversum.

Moderne stijl en gastvrijheid komen samen in het Tulip Inn Media Park Hilversum. Gelegen nabij het centrum van Hilversum biedt dit comfortabele drie-sterren hotel alles waar de zakelijke reiziger en toerist naar op zoek zijn.
In één van de 62 goed uitgeruste hotelkamers kunt u heerlijk overnachten. Tulip Inn Mediapark Hilversum verzorgt kosteloos draadloos internet en er staan enkele parkeerplaatsen tot uw beschikking. In de omgeving van het hotel ligt een overvloed aan attracties: Kasteel Groeneveld, de Loosdrechtse plassen, Muiderslot en bijvoorbeeld de Beeld en Geluid Experience op het Mediapark. Het restaurant is geopend voor lunch en diner, ideaal voor een zakelijke afspraak of een familie-uitje. De keukenbrigade verwent u met culinaire verrassingen terwijl de bediening uw middag of avond tot in de puntjes verzorgt.
Kijk voor meer informatie op onze website:www.tulipinnhilversum.nl
Bekijk de mogelijkheden voor de arrangementen van Tulip Inn via 2-daagse Gooische vrouwen arrangement en 2-daagse Beeld & Geluid Media Experience.

Vergaderen
Voor vergaderingen, trainingen en bijeenkomsten kunt u terecht in de 3 vergaderzalen. De capaciteit van de grootste zaal is 100 personen. De zalen zijn sfeervol ingericht met comfortabele stoelen. Uiteraard kan het hotel  alle (audiovisuele) middelen voor u verzorgen.

Praktische informatie

Winkel
Acceptant VVV Cadeaubon Ja
Capaciteit
Aantal kamers 62
Eetgelegenheid
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Ligging
In het centrum Ja
Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Nee
Voorzieningen voor blinden en slechtzienden Nee
rolstoel (op aanvraag) beschikbaar Nee
gehandicaptenparkeerplaats Nee
rolstoeltoegankelijk toilet Nee
Rook en Dier-vrij (ivm Cara) ja
Toelichting toegankelijkheid Parkeren bij accommodatie
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja