WijnSpijs Wandeling Hilversum

Gaaf! Er is een WijnSpijs Wandeling in Hilversum! Op zondag 31 maart is het zover! Bezoek 6 toppers in Hilversum en geniet van de lekkerste wijn en spijs combinaties!

Je loopt op deze zondag tussen 12.00 en 17.00 langs zes verschillende restaurants. Overal krijg je een wijn en spijs combinatie aangeboden. De restaurants staan te trappellen om jou te laten proeven wat ze in huis hebben! ?Wie doen er mee?
? Eten bij Sidney; Kersvers open en nu al gonst het in 't Gooi over deze fijne tent. Sidney Heinze kookte in 2006 nog een ster bij Tante Koosje. Nu is het tijd voor een zaak in Hilversum, waar hij gaat voor 'goede uitvoeringen van klassiekers' en voor het WOW effect.
? Paisan Mediterranean Kitchen Je merkt het meteen als mensen houden van hun vak. Ook bij Paisan spat het plezier eraf! De keuken is een mix van Mediterraans en Midden Oosten, heel interessant en verrassend!
? Bistro De Smaakboutiquek In De Smaakboutique werkt men met de lekkerste en seizoensgebonden producten die ze het liefst zo puur mogelijk laten. Alles voor de smaak, zeg maar! Kanjers in Wijn & Spijs combineren hier!
? Restaurant Proeverij De Open Keuken Al jaren lang een van de favorieten van Hilversum. Je komt hier natuurlijk voor de 'proevertjes'. Maar ook de wijnen, bediening en sfeer zijn tiptop in orde.
? Heren Spyker Fijnproevers verzamelen in het monumentale pandje van Heren Spyker bij de Hilversumse Kerkbrink voor volledige gevulde avondjes uit op hoog niveau.
? Restaurant Bleu Bij Bleu werken ze graag met mooie producten! Uit de buurt en van kleine leveranciers, met respect voor de natuur. Dat klinkt natuurlijk goed, maar het smaakt vooral lekker.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 55.00

Zondag 31 maart 2019 Vanaf 12:00 tot en met 17:00

diverse lokaties Model.NdtrcItem.HouseNumber
1211 BX, Hilversum