Wintercircus Hilversum

Hooggeëerd publiek! Je bent van harte uitgenodigd om samen te komen genieten van een twee uur durend, compleet nieuw en verrassend programma voor de gehele familie! Deze winter vliegen de stuiterballen door de tent, zie je muzikale clowns en rijden er waaghals acrobaten op eenwielers van een paar meter hoog.

Programma
Droom geheel weg in de fantasiewereld die circus heet. Duizenden lampjes, kerstbomen, authentieke circus materialen en natuurlijk de kerstman zullen de inmiddels jaarlijks terugkerende 8000 bezoekers weer verwelkomen.
Ook het programma liegt er dit jaar niet om en is overvol zodat er voor ieder wat wils is!

The Jackson Family: Op hun diverse fietsen zullen ze ons als fietsland versteld doen staan met hun gewaagde acrobatische kunsten met normale fietsen maar ook op eenwielers van een paar meter hoog.

Mister Pat: Geen show is het zelfde met Pat en zijn ondeugende honden, deze viervoeters hebben van alles geleerd doch ze voeren hun trucs uit wanneer zij dat zelf willen, wat soms voor doldwaze gebeurtenissen zal zorgen.

Robert Foxall: Absolute lichaamsbeheersing en krachtinspanning hoog boven in onze circuskoepel. Deze ras artiest zal u op het puntje van uw stoel laten zitten door zijn gewaagde capriolen. Dit alles zonder veiligheidsnet of luchtkussens.

Muzikale clowns Los Ginos: Misschien bij sommigen nog wel bekend van het allereerste jaar Wintercircus Hilversum zijn nu weer van de partij en herenigd. Deze drie hebben opgetreden voor de Koninklijke familie van Monaco, optredens verzorgt met Mini en Maxi te samen met de Mariniers kapel, en nog een hele waslijst. Ware muzikale virtuozen waar men ook nog echt om kan worden gelachen.

Michael Betrian: Zoals al eerder gezegd, een van de directieleden, zal uiteraard in zijn eigen productie niet ontbreken. Michael behoord tot de absolute top als het gaat om Diabolo-jonglage. Buiten de snelheid die soms niet bij te houden is met zijn diabolo’s, draait hij zijn hand er niet voor om er 2 tegelijk in de lucht te houden en op te vangen of 3 en in zeer uitzonderlijke gevallen zelfs meer. Aandacht en applaus van zijn publiek is voor hem the spirit en zal hem tot het uiterste drijven, ik zou zeggen Hilversum !daag hem uit !

Mr Bill en Marcel: Onze rekwisiteurs zullen de rode draad in het programma zijn, zij zouden moeten zorgen dat alles wat een artiest nodig heeft voor zijn optreden dat dit op de juiste wijze en timing in en uit de piste gehaald en gebracht word, maar zal dit ook daadwerkelijk echt gebeuren?  

Pipsa Ilpala: Elk circus heeft een jongleur dus dat zou voor Hilversum te standaard zijn, daarom zochten ze iets bijzonders. Voetjonglage, in vaktermen ook wel antipode genoemd. Jongleren met je handen en voeten liggend op haar rug.

Boer en boerin Teut zorgen samen met hun Wallisergeiten voor de nodige ohs en ahs deze ondeugende en leuke Geiten weten de harten van elk kind te raken.

Dit is wat we je nu verklappen, de rest? Zul je zelf moeten meemaken, want het circus moet natuurlijk wel verrassend blijven!

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 15.00 € 31.00

Mussenstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
1223 RB, Hilversum