035 KWIS- Wie kent Hilversum het best?

dinsdag 8 mei 2018

In het weekend van 16 en 17 juni vindt de eerste Hilversumse versie van de “Ken uw Stad” quiz, de 035 Kwis, plaats.

Deze quiz is een activiteit van Lionsclub Hilversum waarmee fondsen worden geworven voor het goede doel. Dat is het goede doel aangewezen door het winnende team van de 035 Kwis. Lionsclub Hilversum bracht u eerder al activiteiten zoals Het Voetstappenpad, en Het Groot Goois Dictee.

In deze kwis strijdt u met een team van 5 tot 10 mensen met uw kennis over Hilversum tegen andere teams. Uw team moet vragen, opdrachten en cryptische puzzels oplossen. U heeft 35 uur de tijd om 100 vragen te beantwoorden — maar u kunt uw tijd binnen die 35 uur zelf indelen.

Vorm dus een divers team, met jong en oud, mannen en vrouwen, sportief of met veel kennis. Nodig collega’s, vrienden, leden van uw club uit om aan deze gezellige bezigheid mee te doen. Het winnende team heeft de meeste punten vergaard met het beantwoorden van de vragen. De uitslag wordt op 30 juni bekend gemaakt.

Deze kwis belooft dan ook een leuk, jaarlijks terugkerend evenement te worden. Volg deze site voor meer informatie, lees de spelregels, of beter nog: schrijf je in met je team voor de kwis