035Kwis verplaatst naar maart 2019 voor maximaal resultaat voor goede doel

vrijdag 15 juni 2018

De 035Kwis wordt verplaatst naar medio maart. De organisatie kreeg van veel mensen te horen dat ze graag mee wilden doen, maar dat midden juni een wat lastige tijd is.

Veel jongeren zitten in toetsweken en dat gaat natuurlijk voor. Komend weekeinde zijn er ook veel feestjes van geslaagde scholieren. Vaders en moeders zijn er druk mee, de jongeren fladderen van feest naar feest. Veel pensionado’s zijn nog even op vakantie, voordat het hoogseizoen begint.

Als je als organisatie meer dan tien keer hoort dat iemand heel graag had willen meedoen, maar dat het tijdstip van het evenement slecht uitkomt, moet je een knoop doorhakken. Dat heeft de Lions Club Hilversum nu gedaan:

De 035Kwis wordt verplaatst naar maart 2019. De verwachting is dan dat er zeker 25 teams mee zullen strijden om de prijzen, geldbedragen voor een goed doel, dat de winnaars zelf mogen kiezen.

Dank aan alle sponsors voor de steun en het vertrouwen, dank aan de 10 teams die zich hebben ingeschreven. We zullen hen in maart zeker niet teleurstellen met een prachtige 035Kwis!