Cast & Crew 'De Dirigent' morgen aanwezig voor Q&A bij Filmtheater Hilversum

zaterdag 27 oktober 2018

Op zondagmiddag 28 oktober is er een speciale vertoning van 'De Dirigent' bij Filmtheater Hilversum. Na afloop van de voorstelling van 13.45 uur zijn cast & crew aanwezig om alle brandende vragen van het publiek te beantwoorden. 

'De Dirigent', die deze week in première is gegaan, is een meeslepend drama over de eerste vrouwelijke dirigent ter wereld. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de uit Nederland afkomstige Antonia Brico en haar strijd om het te maken als dirigent. Hoofdrolspeelster Christanne de Bruijn, regisseur Maria Peters, producent Dave Schram en componist Quinten Schram beantwoorden na afloop van de vertoning vragen van het publiek.

Hilversum in Gesprek
Naast deze voorstelling staan er meer specials met bijzondere gasten op het programma bij het Filmtheater. Bij de volgende editie van Hilversum in Gesprek op dinsdag 20 november is Prof. dr. Jaap Seidell, hoogleraar voedingsleer, te gast.

Op vrijdag 23 november vertoont het Filmtheater ‘Jij bent mijn vriend’, de nieuwe documentaire van de makers van 'De kinderen van Juf Kiet'. Na afloop van de vertoning van 19.15 uur zijn regisseurs Petra en Peter Lataster aanwezig voor een Q&A. 

Schrijfster Esther Gerritsen is te gast bij Hilversum in Gesprek op dinsdag 18 december. Dinsdag 15 januari is Anna Enquist de gast.

Praktische info
Kaarten voor de vertoningen van ‘De Dirigent’, Hilversum in Gesprek en ‘Jij bent mijn vriend’ zijn koop via www.filmtheaterhilversum.nl.

Bij de regionale VVV op Stationsplein 27 in Hilversum vind je iedere maand de nieuwste Filmkrant, met daarin het volledige programma van Filmtheater Hilversum voor die periode. De VVV is maandag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur geopend.