DRIVE-IN Cinema op het Mediapark Hilversum

vrijdag 1 juni 2018

Vier dagen lang, iedere dag een of meerdere goede films op een groot LED-scherm op een unieke locatie. Het parkeerdak A van het Media Park is deze zomer het decor voor een originele DRIVE – IN CINEMA. Amerikaanse foodtrucks, rollerskatende serveersters en live muziek zorgen ervoor dat je een bijzondere avond gaat beleven!

Op donderdagavond kan je zwijmelen bij Pretty Woman, op vrijdagavond hebben we Fright Night met The Curse of Chucky 2 en Friday the 13th (tip: koop een voordelig combiticket voor de hele avond) en op zaterdag is het tijd voor de snelle auto’s met de middagvoorstelling van The Fast & The Furious 8. De zaterdagavond kan natuurlijk niet voorbij gaan zonder Saturday Night Fever. En op zondag is het tijd voor de kinderen tijdens de kidsmiddag met de film de Grote Vriendelijke Reus (GVR). De DRIVE – IN CINEMA 2018 sluiten we op zondagavond af met de geweldige klassieker Grease. Voor ieder wat wils dus!

Voorafgaand aan de films op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond treden bandjes op, in samenwerking met Hilversum Alive. Kom dus op tijd en geniet van de gezelligheid! Uiteraard staan de foodtrucks voor je klaar om je van de lekkerste hamburgers en heerlijkste milkshakes te voorzien.. :)

Of combineer je bezoek aan de DRIVE – IN CINEMA met een bezoek aan het museum voor Beeld en Geluid of breng na de film nog een bezoek aan Hilversum Alive in de binnenstad van Hilversum. Via de Media Mile loop je binnen 10 minuten naar dit bruisende festival. Bij het bezoek aan de DRIVE – IN CINEMA ontvang je een voucher voor een gratis consumptie bij Hilversum Alive. Stuur een mail naar info@mediapark.nl als je de auto gratis op het Media Park wilt laten staan tot de volgende dag.

Kaartverkoop is gestart, dus wees er snel bij!