Filmtheater Hilversum gesloten van 28 juni t/m 4 juli

woensdag 27 juni 2018

Ga vandaag nog snel even van een film genieten in Filmtheater Hilversum, want vanaf morgen (28 juni) zijn ze een week gesloten voor een flinke klus: alle stoelen en het tapijt van de drie zalen worden dan vervangen. Donderdag 5 juli is de bioscoop in de vroege avond weer geopend.

Om te vieren dat alle zalen van een nieuw jasje voorzien zijn, zijn er in het feestelijke openingsweekend van 7 en 8 juli niet alleen verschillende voorpremières te zien, ook is er voor alle filmbezoekers op vertoon van hun filmkaartje een gratis drankje!

En… zaterdag 7 juli organiseert Filmtheater Hilversum een ECHTE stoelendans! Doe mee dan maak kans op een Gouden Cinevillepas voor 2 maanden gratis filmbezoek. Er worden drie stoelendansen gehouden: om 10.30 en 17.00 is er een voor volwassenen en speciaal voor de kids is er een om 14.00 uur. In het kader van 40-jaar Filmtheater Hilversum zijn er precies 40 plekken per stoelendans.

In het openingsweekend zijn er maar liefst 8 voorpremières te zien, waaronder Book Club met Jane Fonda en Diane Keaton, Disobedience van Oscarwinnaar Sebastián Lelio, ‘Perfetti Sconosciuti’ opvolger The Place en een gloednieuwe docu over diva en popicoon Grace Jones. 

Mocht je van donderdag 28 juni t/m woensdag 4 juli om een filmpje verlegen zitten, neem dan een kijkje bij het knusse Filmhuis Bussum.