Inschrijving voor Gluren bij de Buren Hilversum 2019 geopend

zaterdag 27 oktober 2018

Na het succes van de afgelopen editie keert Gluren bij de Buren in 2019 terug in Hilversum en de inschrijving is vanaf nu geopend! Op zondag 10 februari 2019 worden alle wijken van Hilversum weer in vervoering gebracht met optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners.

Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Elke artiest speelt tussen 12.00 en 17.00 drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten. Entree voor de diverse optredens is gratis maar een vrijwillige bijdrage is zeer welkom. 

Flatjes, villa's...
Gluren bij de Buren is op zoek naar Hilversummers die deel willen uitmaken van het festival om er samen een groot succes van te maken. Dit kan van groot tot klein zijn en van flatje tot villa. De organisatie heeft als doel dat er in alle wijken van Hilversum op 10 februari kan worden gegluurd. 

... en artiesten gezocht
Naast huiskamers is Gluren bij de Buren op zoek naar artiesten uit Hilversum die hun talent willen verspreiden. Smartlap of jazz, kindertheater of poëzie, alles kan en alles mag. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen huiskamer een optreden te verzorgen.

Aanmelden
Verander je graag jouw huiskamer in een artistiek paleis of sta je liever zelf tussen de schuifdeuren? Huiskamers en artiesten kunnen zichzelf nu aanmelden tot 30 november via www.glurenbijdeburen.nl/hilversum