7 & 8 juli Feestelijk (her) openingsweekend Filmtheater Hilversum

woensdag 4 juli 2018

Aan de vooravond van het veertigjarig bestaan en na tien jaar trouwe dienst aan het Herenplein zijn alle bioscoopstoelen van Filmtheater Hilversum vervangen. Veel bezoekers hebben via de Stoelendans-donatiecampagne hieraan bijgedragen.

Om te vieren dat het filmtheater nieuwe stoelen heeft en donderdag 5 juli weer open gaat, wordt er op 7 en 8 juli een feestelijk (her)openingsweekend georganiseerd. Er zijn niet alleen verschillende voorpremières te zien, ook is er voor alle filmbezoekers op vertoon van hun filmkaartje een gratis drankje!

En… zaterdag 7 juli organiseert het filmtheater een ECHTE stoelendans! Iedereen die mee doet maakt kans op een Gouden Cinevillepas voor 2 maanden gratis filmbezoek. Om 10.30 en 17.00 is er een stoelendans voor volwassenen en speciaal voor de kids is er een stoelendans om 14.00 uur. Let op: in het kader van 40-jaar Filmtheater Hilversum zijn er precies 40 plekken voor de stoelendans.

Maar liefst 8 nieuwe films zijn tijdens dit openingsweekend alvast te zien, waaronder ‘Book Club’ met Jane Fonda en Diane Keaton, ‘Disobedience’ van Oscarwinnaar Sebastián Lelio, ‘Perfetti Sconosciuti’ opvolger ‘The Place’ en een gloednieuwe documentaire over diva en popicoon Grace Jones.

De complete filmprogrammering is te vinden op www.filmtheaterhilversum.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website en de kassa van Filmtheater Hilversum.