Geen 'Hilversum On Air' dit jaar

zondag 2 september 2018

Hilversum Alive had dit jaar al een moeizame start, maar voor dat andere evenement - Hilversum On Air - lijkt het nu echt einde verhaal. Het driedaagse evenement dat altijd eind augustus/begin september plaatsvond, gaat net als vorig jaar niet door.

Bij een kijkje op de website van de organisatie, www.hilversumonair.nl, vind je alleen nog het programma van 2016. De verschillende betrokken horeca-ondernemers hebben na dat toch best succesvolle jaar geen echte poging meer ondernomen om opnieuw On Air te organiseren. Het lukt simpelweg niet meer om uit de kosten te komen. Wel was er vorig jaar nog Heerlijk Helder Hilversum, georganiseerd door CafĂ© Nul Vijf en Dertig en de Karroesel, maar dat blijft bij een eenmalige gebeurtenis. 

Horeca-ondernemer Marco van Velthooven zegt hierover in De Gooi en Eembode 'We zijn dit jaar al zo druk geweest met Alive, dit is nog een fractie moeilijker. We hebben dit keer geen eens een poging gedaan. Het is een stille dood gestorven. En ik ga het niet in mijn eentje in leven houden'. 

Met Wijnfestival Druif (zondag 9 september) en 't Slokje Herfstbierfestival (zaterdag 29 september) zijn er wel twee andere hele leuke evenementen in aantocht! Meer informatie hierover vind je op de desbetreffende pagina's door op de links te klikken of haal de flyer af bij VVV Hilversum op Stationsplein 27.