Vue Cinemas geeft Mamma Mia! fans de kans om te schitteren op het grote witte doek

vrijdag 11 mei 2018

Deze zomer geeft Vue Cinemas alle Mamma Mia! fans de kans om onderdeel te worden van de nieuwe bioscoopfilm Mamma Mia! Here We Go Again. De bioscoopketen verloot een volledig professioneel geproduceerde videoclip die in première gaat tijdens Ladies Night op 18 juli. Na de première zal de videoclip te zien zijn bij elke Mamma Mia! Here We Go Again vertoning in alle Vue bioscopen.

Fans die graag meedansen en zingen op Mamma Mia nummers kunnen zich hier aanmelden.

Over Mamma Mia! Here We Go Again Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher.

Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen.

De muzikale hitkomedie Mamma Mia! Here We Go Again draait vanaf 19 juli a.s. in de bioscoop.

Over VueNederland

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie vanVueom de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speeltVuein op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.