Marktplein swingend podium voor Hilversumse bigband

donderdag 11 oktober 2018

Op zaterdag 13 oktober a.s. zal op het Marktplein 1 ter hoogte van MOUT de swingende MediaCity bigband met ruim 20 muzikanten een uniek optreden geven. Tussen 11.00 en 14.00 uur zullen zij 2 keer ruim drie kwartier van het Marktplein een feest maken. Zij spelen met evenveel gemak overheerlijke bekende jazznummers als ook blues, rock, funk, pop en latin.

Met zang- en instrumentale nummers waar de energie, muzikaliteit en plezier vanaf spatten, speelt deze bigband zo aanstekelijk dat u als publiek bijna vanzelf gaat meebewegen. Probeer dan maar eens stil te blijven staan.

Op initiatief van de gemeente Hilversum zal gedurende het hele jaar het Marktplein een podium bieden voor amateurgezelschappen. Op diverse woensdagen en zaterdagen zullen koren, bands en andere amateurkunstenaars met enthousiasme hun kunnen met het grote publiek delen.

Aanmelden optredens

Ook uw organisatie kan zich voor een optreden aanmelden. U kunt daarvoor ook een onkostenvergoeding ontvangen. Dit kan via gwendevisser@kpnmail.nl. Zij zal de optredens inventariseren en contact met u opnemen over wat u wil gaan verzorgen en wat u nodig heeft. Vervolgens wordt een melding gedaan of bij versterking een vergunning aangevraagd en wordt samen met u een datum bepaald.