Landelijk muziekfestival Popronde strijkt neer in Hilversum - met succes

maandag 12 november 2018

Wie gister op de Groest was, heeft de opvallende caravan vast niet gemist. Het is de eyecatcher van het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland: de Popronde. Hilversum was gisteren aan de beurt, als 36e van de in totaal 41 steden. In 10 weken tijd strijkt de Popronde neer in alle deelnemende steden.

In Hilversum konden mensen op 9 verschillende plekken in het centrum in totaal 21 bands bekijken. Een van de locaties was het Filmtheater, waar onder andere de indie band Maggie Brown in een van de bioscoopzalen speelde. Op het filmdoek werd tijdens het optreden een - passend bij de blauwe zaal - blauwe visual getoond.

Het programma bestond uit uiteenlopende muziekgenres, waaronder Indie, pop, (hard)rock en R&B. Ook in Foodhall Mout was het gezellig druk en tijdens de optredens in de Karroesel was het afgeladen vol. Popronde Hilversum 2018 was een succes, op naar de volgende editie!

Ben je benieuwd naar de andere muzikale evenementen in Hilversum? Kijk dan snel in het evenementenblok op de homepage voor het volledige overzicht, of haal de Hilversumse UITagenda van deze maand op bij VVV Hilversum op het Stationsplein