Word jij ambassadeur van Hilversum?

dinsdag 16 oktober 2018

Donderdag 1 november van 12.30 tot 17.00 uur organiseren we de enige echte Hilversum Safari. Tijdens deze middag leggen we jou als (potentiële) ambassadeurs in de watten. We ontvangen je met een overheerlijke lunch en nemen je daarna mee op safari. Allereerst de Mediapark safari. Je krijgt een kijkje achter de schermen van de mediawereld en hoort meer over ‘wat er allemaal gebeurt’ op het Mediapark. Je vervolgt de safari in het centrum. Je hoort allerlei leuke weetjes over jouw centrum. Misschien weet jij er ook nog wel een paar, jij bent per slot van rekening onze potentiële ambassadeur. De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Deelname aan de Hilversum Safari is uiteraard kosteloos en na afloop is er een Hilversum goodiebag beschikbaar met het enige echte Hilversum T‐shirt, een keycord, informatie over cityhosts en de trainingen, een boekje met aandachtspunten en event data en een waardebon voor koffie met appelgebak bij lunch café Van Drimmelen.

De middag is voor iedereen die mee wil, Hilversum een warm hart toedraagt en mogelijk geïnteresseerd is om cityhost te worden.

Wat doet een cityhost eigenlijk?

Cityhosts verwelkomen bijvoorbeeld gasten, beantwoorden vragen, geven informatie over het evenement waar ze zijn ingezet en verwijzen naar andere evenementen, attracties en bezienswaardigheden. Kortom, echte gastheren en -vrouwen.

De cityhosts zullen worden ingezet bij evenementen en op ‘speciale’ dagen in en rondom het centrum van Hilversum. Voor dit jaar valt bijvoorbeeld te denken aan de Sinterklaasintocht, de Black Friday Shopping Night, Top2000 activiteiten en drukke winkelmomenten rondom Sinterklaas en Kerst.

Trainingen

Een cityhost krijgt diverse gratis trainingen en uitjes aangeboden om de evenementen en Hilversum zelf te beleven om er nóg meer over te kunnen vertellen.

Aanmelden

Ben jij die trotse Hilversummer die het team Cityhosts mogelijk wil komen versterken? Meld je dan voor 26 oktober aan! Stuur een mail naar kjeld@centrumhilversum.nl en vermeld in de onderwerpregel even dat het gaat om cityhosts. Geef in de mail uiteraard even je contactgegevens aan en – daar zijn we gewoon heel nieuwsgierig naar – jouw grootste ergernis (op het gebied van gastvrijheid) als je een stad of onderneming bezoekt.