Simone Tettero aangesteld als nieuwe zakelijk leider Filmtheater Hilversum

dinsdag 10 april 2018

Simone Tettero (1978) is per 16 april 2018 de nieuwe zakelijk leider van Filmtheater Hilversum. Zij gaat met veel enthousiasme leidinggeven aan het team van vaste medewerkers en de grote groep vrijwilligers. Het bestuur heeft er veel vertrouwen in dat met Tettero aan het roer het Filmtheater (nog meer) succesvolle jaren tegemoet gaat.

Tettero werkte voorheen in de functie van Hoofd Bedrijfsvoering bij poppodium Luxor Live in Arnhem en als Senior Producer bij Buma Cultuur. Het kantoor van laatstgenoemde organisatie zat in Hilversum en die plaats voelt voor haar dan ook erg vertrouwd. Over haar nieuwe functie is ze enthousiast: “Ik werk alweer zo'n 20 jaar in de culturele sector en ben een liefhebber van arthouse films. Ik kijk er dan ook erg naar uit om bij dit mooie en succesvolle Filmtheater te gaan werken.”

Filmtheater Hilversum is sinds 1978 de plaats voor kwaliteitsfilm in de mediastad. Dit jaar bestaat het Filmtheater 40 jaar, waarvan 10 jaar op het Herenplein. Naast het actuele aanbod van de betere dramafilms en documentaires biedt het themaprogramma´s zoals Hilversum in Gesprek en Film & Food, extra (kinder)activiteiten, eens per jaar een Openluchtvoorstelling en het eigen Filmfestival Hilversum.