Komend weekend is het feest in centrum Hilversum!

woensdag 22 mei 2019

Beleef het mee! Kom kijken, proeven, ruiken, ervaren en genieten! Zaterdag 25 en zondag 26 mei rollen de centrumondernemers de loper voor je uit en zijn er tal van acties en activiteiten in het centrum van Hilversum.

Kom voor je zomeraankopen komend weekend naar het centrum van Hilversum! Zaterdag 25 en zondag 26 mei rollen de centrumondernemers de loper voor je uit en zijn er tal van acties en activiteiten in het centrum.
De ondernemers rondom de ‘3 pleinen’ (het winkelgebied Kerkbrink, ’s Gravelandseweg, Keiplein, Schoutenstraat en C&A plein) organiseren ‘Het Blend event’. De deelnemende ondernemers komen samen en blenden al hun specialiteiten. Ze zijn dit weekend op een bijzondere manier geopend en presenteren zich op straat met diverse activiteiten en acties en laten je meegenieten van het nieuwste van het nieuwste op het gebied van beauty, fashion, food en kunst. Er is onder meer een loterij met fantastische prijzen, bij Mijn Lijstenmakerij op de ’s Gravelandseweg wordt gewerkt aan het grootste schilderij van Hilversum, bij hun buren van Run2Day is er een ‘24 uur loopband challenge’ (beide t.b.v. het KWF) en op het Keiplein presenteren Kookwinkel Oldenhof en eetlokaal BAAK een nieuw concept ‘Braai’, een heerlijke buitenbarbecue, met de heerlijkste gerechten en lekkerste drankjes. Natuurlijk is er op meerdere plekken het hele weekend iets lekkers te eten en te drinken.

De Gooische Brink staat geheel in het teken van Frankrijk, gratis croissants, Franse chansons, een karikatuur kunstenaar (welke niet zou misstaan op het Place du Tertre in Montmartre), mime spelers en een heuse Eiffeltoren replica voor een coole selfie. En vanaf Parijs is het dan nog maar een klein stukje naar Afrika… Op zaterdag 25 mei kom je in Afrikaanse sferen op de Kerkbrink. De stichting One Hilversum organiseert hier het ‘I Africa day’- Festival met muziek, entertainment en heerlijke Afrikaanse hapjes. Na Afrika is het snel tijd voor een beetje verkoeling, dat kan in Hilvertshof, de ondernemers delen hier gemeenschappelijk gratis ijsjes uit.

Diverse ondernemers in het centrum hebben mooie acties en staan met een kraam buiten. De activiteiten zijn zaterdag van 10.00-17.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.