Filmtheater Hilversum presenteert: FILM BY NIGHT met PAVAROTTI

vrijdag 19 juli 2019

Naast de openluchtfilm ‘Woman at War’ in het Dudokpark op zaterdag 17 augustus presenteert Filmtheater Hilversum Film by Night op het Herenplein op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus. Het Herenplein wordt omgetoverd in een sfeervolle openluchtbioscoop met iedere avond een voorpremière van een gloednieuwe film uit het nieuwe filmseizoen die nog niet eerder te zien was. De film ‘Pavarotti’ wordt op donderdag 29 augustus vertoond. De andere films worden binnenkort bekend gemaakt.

Luciano Pavarotti (1935-2007), de bekendste en misschien wel meest getalenteerde operazanger ooit, had een leven met uitzonderlijke hoogtepunten en zware dieptepunten. Zijn artistieke ambities, zijn ongekende talent en zijn nauwe band met het publiek maakten hem tot een wereldster. 
Met beelden uit het familiearchief, interviews en tv-registraties brengt regisseur Ron Howard (‘A Beautiful Mind’, ‘Inferno’) een ode aan een van de grootste artiesten aller tijden.

Het script voor ‘Pavarotti’ komt van Mark Monroe, de schrijver van ‘The Beatles: Eight Days A Week’.
Kaartjes voor Film By Night zijn inclusief een drankje naar keuze en kosten € 10,00. Voor Cineville pashouders is er een toeslag van € 2,50. 

De openluchtbioscoop is iedere avond vanaf 20.45 uur geopend, de film start om 21.30 uur. De stoelen staan iedere avond voor je klaar, dus je hoeft zelf niets mee te nemen om op te zitten. 
Kaartjes zijn te koop via de kassa van het filmtheater en www.filmtheaterhilversum.nl.