Aanmelding voor workshops geopend: Masterclass van topchoreograaf Roy Julen tijdens Iktoon Hilversum

vrijdag 10 mei 2019

De gerenommeerde choreograaf Roy Julen komt naar Hilversum voor het amateurkunstfestival Iktoon, dat zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019 plaatsvindt in het Raadhuis. Op beide dagen geeft Julen drie dance-workshops, waarvoor zowel beginnende als ervaren dansers zich kunnen opgeven. Breakdancer ShinShan – winnaar van Holland’s Got Talent 2019 – laat tijdens Iktoon zijn dansmoves zien. De aanmelding voor de masterclasses is inmiddels geopend.

Choreograaf en creative director Roy Julen heeft een indrukwekkende staat van dienst. Hij deed de choreografie voor wereldberoemde artiesten als Diana Ross, Jason DeRulo en Stromae. Ook werkte hij mee aan diverse live evenementen, muziekvideo’s en televisieprogramma’s, waaronder de hitshow So You Think You Can Dance. Daarnaast is hij de initiatiefnemer van de eerste Nederlandse dansfilm: Body Language, die in 2011 werd bekroond met een Gouden Film.

Roy Julen geeft zowel op zaterdag als op zondag drie dance-workshops:

• een hiphop-workshop voor beginners
  • een hiphop-workshop voor dansers met enige ervaring
  • een workshop hiphop contemporary voor beginners; deze dansvorm is een combinatie van hiphop met moderne bewegingen

Jean Salazar Tavera – beter bekend onder de naam ShinShan – is bij elke workshop aanwezig en geeft na afloop een breakdance-performance. Voor de dance-workshops is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via info@iktoonhilversum.nl.

Over Iktoon Hilversum
Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019 komen ruim 700 lokale amateurkunstenaars samen voor het gratis festival Iktoon. Het Raadhuis is dit weekend volop gevuld met muziek, foto’s, schilderijen, gedichten, dans, theater en meer kunstvormen. Voor het complete programma, nieuws en meer informatie: www.iktoonhilversum.nl.