Kaartverkoop Gooiland Theater seizoen 2019-2020 van start

donderdag 25 april 2019

Hilversum, 25 april 2019 – Lachen met Martijn Koning, je laten overweldigen door de muziek van Pink Floyd en Queen, herinneringen ophalen met Karin Bloemen, je verliezen in Het zwanenmeer en samen met je kinderen genieten van Mozart met Angela Schijf. Een spiksplinternieuw theaterseizoen is in aankomst. Vandaag is de kaartverkoop van Gooiland Theater in Hilversum gestart.

Voor degenen die er afgelopen seizoen niet bij konden zijn: onder anderen Ton Kas, De Alex Klaasen Revue en Tineke Schouten komen terug naar Gooiland Theater. Maar ook liefhebbers van muziek, ballet en opera kunnen hun hart ophalen.

Een greep uit het programma:

  • Volop cabaret. Met onder meer Martijn Koning, Javier Guzman, Karin Bloemen, Lenette van Dongen, Lebbis en Roué Verveer verwelkomt Gooiland Theater weer een aantal succesvolle cabaretiers.
  • Tributes roepen herinneringen op. Aankomend seizoen brengt Charly Luske The Story of George Michael en zingt Martijn Fischer de hits van André Hazes. De meest succesvolle Britse rockbands ooit worden weer tot leven gebracht in het theater door Pink Floyd Project en Queen The Music.
  • Opera en ballet. Afgelopen seizoen bracht Charkov City Opera & Ballet De notenkraker in ons theater. Dit jaar voeren zij het klassieke ballet Het zwanenmeer op. En de Nationale Opera van Odessa neemt de bezoeker even mee naar het Parijs van de 19e eeuw met de meeslepende opera La bohème van Puccini.
  • Beleef horror. Een 80 minuten durende achtbaan van spanning en huiveringwekkende momenten, dat is de voorstelling Ghost Stories. Wereldwijd al door 500.000 mensen bezocht.
  • Voor de kinderen. Zij kunnen onder meer Mozart ontdekken in Kleine nachtwacht van Angela Schijf, de jungle in met Ernst, Bobbie en de rest of op piratenavontuur met Het zandkasteel.


Voor het volledige programma en kaartverkoop zie www.gooilandtheater.nl.