Hilversum Kei Live

dinsdag 14 mei 2019

Na een aantal jaren een zeer succesvol podium gehad te hebben op het Keiplein, was de teleurstelling groot toen bekend werd dat dit jaar Hilversum Alive niet doorgaat. Om de traditie op het Keiplein in ere te houden, hebben zij besloten hun eigen Hilversum Alive te organiseren – Hilversum Kei Live !!

Tijdens het reguliere weekend, het laatste van juni, staat er voor De Kei het bekende podium, met een line-up zoals men gewend is van De Kei: Het alom geroemde feest op vrijdagavond met dit jaar een optreden van “The Recipe”, Jam-sessions en Big Band op zaterdagavond en de altijd populaire Hollandse middag op zondag. Kortom bij De Kei gaan het gewoon door!  Uiteraard blijft de entree gratis.

Speciale aandacht gaat dit jaar uit naar de Stichting Muziekids, gedurende het hele weekend zal er aandacht gevraagd worden voor dit bijzondere doel. Ook zal er geld ingezameld worden op velerlei manieren om Muziekids te ondersteunen bij het belangrijke werk dat zij doen. Op zaterdagmiddag staat het podium in het teken van kinderen en muziek, voor en door kinderen, samen voor het goede doel.

Hilversum Kei Live
28/29/30 juni 2019
Keiplein Hilversum
www.dekeihilversum.nl