GLUREN BIJ DE BUREN op zoek naar Hilversumse acts en huiskamers- aanmelden is nu mogelijk

dinsdag 1 oktober 2019

Er staat een gloednieuwe editie van huiskamerfestival Gluren bij de Buren Hilversum voor de deur! Op zondag 9 februari 2020 worden huiskamers door de hele gemeente omgetoverd tot tijdelijke podia voor lokaal talent. Het Perzisch tapijt wordt tot podium gebombardeerd en de hoekbank tot tribune. Aanmelden voor deelname met je huiskamer of act is nu mogelijk via www.glurenbijdeburen.nl.

Een op de drie Nederlanders houdt zich wekelijks bezig met kunstbeoefening. Of je nu rapper, dichter, balletdanser of theatermaker bent. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Op jezelf aangewezen als singer-songwriter of onderdeel van een 30-koppig koor. Wij zetten je graag in de (huiskamer)spotlights. Verberg je kunsten niet langer en meld je aan!

Of wil je van jouw huiskamer een buurtpodium maken en lokaal talent in huis halen? Meedoen met Gluren bij de Buren is mogelijk met ruime landhuizen, knusse studentenkamers en alles daartussenin. Of je nu in het historisch centrum of in een verre uithoek van de gemeente woont. Laat zien hoe gezellig jouw buurt is en doe mee!

Aanmelden is mogelijk tot 30 november 2019 via www.glurenbijdeburen.nl/hilversum

GLUREN BIJ DE BUREN
zondag 9 februari 2020 van 12.00 - 17.00 uur in alle wijken van Hilversum

Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)