Winkelen in Hilversum

Voor elk wat wils!

Centraal gelegen, zowel in 't Gooi als in Nederland, is Hilversum een geweldige winkelstad. U vindt er werkelijk allerlei soorten winkels in het compacte centrum. De vele activiteiten, acties en evenementen die georganiseerd worden, maken het winkelen zo mogelijk nog leuker. Vanuit de parkeergarages loopt u zo het centrum binnen.

 

Sinds begin 2018 is het elke zondag koopzondag in de binnenstad van Mediastad Hilversum. U bent van harte welkom tussen 12.00-17.00 uur! 

 

Het vernieuwde marktplein, met Vue theater en de foodhallen, de Groest en de Kerkbrink begrenzen het winkelhart van Hilversum. Alle ketens zijn vertegenwoordigd en in het overdekte en geheel vernieuwde Hilvertshof of de Gooische Brink kunt u ook bij minder mooi weer heerlijk shoppen. Kijk voor acties en activiteiten ook op de Facebookpagina van HierHilversum.

In 2015 is Hilversum ook nog eens officieel Fairtrade gemeente geworden. Wilt u duurzaam winkelen in Hilversum of vindt u het gewoon leuk om de mooiste lokale winkels te ontdekken? Neem dan een kijkje op de website van Fairtrade Hilversum of kom het foldertje met plattegrond én tips halen bij VVV Hilversum op het Stationsplein.