Wandelen en fietsen in Hilversum

Maak hier een keuze uit een van de wandelingen en fietstochten in en rond Hilversum. Als je op de gewenste route klikt, kom je op de site van onze partner Routeyou. Hier kun je de route downloaden of printen. Het complete routeoverzicht in Hilversum en omgeving vind je via deze link. Ook bij VVV Hilversum op het Stationsplein zijn er diverse wandel- en fietsroutes te koop. Wil je meteen vanaf huis op pad kunnen? Bestel dan de gewenste route(s) in de VVV webshop

Fietsknooppuntenkaart

De Gooi & Vecht fietskaart geeft overzichtelijk alle fietsknooppunten in de regio weer. Hiermee kun je dus zelf gemakkelijk een ideale route uitstippelen. De fietskaart is te koop bij VVV Hilversum en in de webshop.

Fietsverhuur

Wil je een fiets huren om Hilversum en omgeving te verkennen? Bekijk dan hier voor het overzicht van fietsverhuurders. Ben je op zoek naar andere verhuuropties? Deze vind je onder het kopje 'Praktisch' in het keuzemenu links bovenaan deze pagina, of klik hier om direct naar het verhuuroverzicht te gaan. 

Top 5 fietsroutes in en om Hilversum

Bekijk onze Top 5 met de leukste fietsroutes in en om Hilversum door te klikken op de link. De Gooise Vrouwen Shopping Fietsroute is een van onze favorieten en mag in deze Top 5 niet ontbreken.

De Gooise Vrouwen Shopping Fietsroute 

De ultieme combinatie: winkelen en fietsen door het prachtige Gooi, met als centrum de winkelstad Hilversum. Winkel waar Gooise vrouwen winkelen en koop het jurkje of truitje dat die ene presentatrice op tv droeg. De Gijsbrecht, het centrum en daar net om de hoek; overal vind je boetiekjes en bijzondere (delicatesse)winkels met een bijzonder assortiment. Maar natuurlijk zijn ook de grotere winkelketens vertegenwoordigd in het winkelwalhalla van 't Gooi. Even nieuwe energie opdoen voordat je je route vervolgt? Strijk neer op een van de vele terrassen in het centrum en geniet! Bestel de Gooise Vrouwen Shopping Fietsroute brochure in onze webshop of kom langs bij VVV Hilversum.