Leuk voor de kinderen 

Voor kinderen is het heerlijk in Hilversum. Zowel in de zomer als in de winter zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Heb je al eens een leuke workshop gedaan ? En als de zon schijnt gaan we natuurlijk naar buiten. Lekker de natuur in, banjeren over de hei of door het bos of naar de speeltuin. Liever naar een museum? Ook dat kan hier in Hilversum. Koop bij de VVV de KidsGids met alle leuke activiteiten op een rijtje of bestel hem online in onze webshop!

Beeld & Geluid

Beleef de media! Kom kijken hoe de Nederlandse televisie gemaakt wordt, neem het treintje over het mediapark en kijk welke opnames je kunt bijwonen! Het Media Park is eenvoudig te bereiken met de trein of via een korte wandeling vanuit het centrum van Hilversum. Leuk voor een workshop of kinderfeestje! Maak zelfs de weg naar Beeld & Geluid toe een media-beleving door de Media Mile-route te volgen, van het centrum van Hilversum tot aan het Mediapark. De beschrijving van de Media Mile is verkrijgbaar bij de VVV in Hilversum. 

Zwembad de Lieberg
Leuker speelgoed dan water bestaat niet. Kom zwemmen bij de Lieberg! Er worden veel activiteiten georganiseerd en ook hier kun je altijd terecht voor je partijtje. Alle informatie over het zwembad vind je ook via de site.

Bij vragen kun je altijd contact opnemen met VVV Hilversum, wij helpen je graag verder. 
Het telefoonnummer van VVV Hilversum is 035-544 6971. Je kunt ook mailen naar 
info@gooivecht.nl.