Leuk voor de kinderen

Spelen, klimmen, ontdekken en lachen

Voor kinderen is het heerlijk in Hilversum. Zowel in de zomer als in de winter zijn er leuke activiteiten voor de kinderen. Heb je al eens een leuke workshop gedaan ? En als de zon schijnt gaan we natuurlijk naar buiten. Lekker de natuur in, banjeren over de hei of door het bos of naar de speeltuin. Liever naar een museum? Ook dat kan hier in Hilversum. Koop bij de VVV de KidsGids met alle leuke activiteiten op een rijtje !

'Beeld & Geluid'

Beleef de media! Kom kijken hoe de Nederlandse televisie gemaakt wordt, neem het treintje over het mediapark en kijk welke opnames je kunt bijwonen! Het Media Park is eenvoudig te bereiken met de trein of via een korte wandeling vanuit het centrum van Hilversum. Leuk voor een workshop of kinderfeestje!

Zwembad de Lieberg

Leuker speelgoed dan water bestaat niet. Kom zwemmen bij de Lieberg! Er worden veel activiteiten georganiseerd en ook hier kun je altijd terecht voor je partijtje. Alle informatie over het zwembad vind je ook via de site.

 

Kijk voor alle evenementen en activiteiten, speciaal voor kinderen, in het keuzemenu bovenaan de pagina! Voor vragen kun je altijd contact opnemen met Karin of Linda van de VVV. Zij helpen je graag verder. Telefoonnummer is: 035-544 6971. Je kunt natuurlijk ook mailen: info@gooivecht.nl