Beleef tv van achter de schermen

Op het mediapark gebeurt van alles. Voor, maar zeker ook achter de schermen. Je kunt tal van uitzendingen bijwonen of een kijkje nemen achter de schermen bij een van de vele programma's. Kijk voor het totale aanbod op www.tvtickets.nl. Hieronder vind je ook altijd ons actuele aanbod aan opnames die je kunt bijwonen.  

 

Iedere zaterdag live aanwezig zijn bij KASSA

De uitzendingen van het consumentenprogramma van BNNVARA komen iedere zaterdag live vanaf het Mediapark in Hilversum. In het Studio Centrum ontvangt Brecht van Hulten haar gasten en worden de producten getest. Wil je hierbij aanwezig zijn? Dat kan! Naast het bijwonen van de opnames van Kassa, kan je er ook een volledige dag uit van maken! Ga voor de uitzending naar de Beeld en Geluid experience op het Mediapark. Je ontvangt op de dag van de komst naar de Kassa studio 25% korting op de toegang van de Beeld en Geluid experience.


Autocue

Lijkt het je leuk om een autocue af te lezen vanaf de stoel van Brecht van Hulten? Mail dan eens voor de mogelijkheden naar publiek@tvtickets.nl.

Groepen

Kom je met een groep van minimaal 15? Voor je familie, vrienden of bedrijf regelt de BNNVARA in samenwerking met Beeld en Geluid een speciaal arrangement. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de publieksservice door te mailen naar publiek@tvtickets.nl.

Open Studio Dagen en Dutch Media Week

Tijdens het eerste weekend van september stellen de studio's in Hilversum hun deuren open voor bezoekers. Krijg een uniek kijkje achter de schermen op het Mediapark, bij AVROTROS, NOS en Omroep MAX. Denk bijvoorbeeld aan autocue lezen met diverse MAX-presentatoren in het decor van 'Tijd voor MAX' of een kijkje achter de schermen in de EenVandaag-studio en de Sterren NL Radio-studio. Tijdens de editie in 2018 was het mogelijk om de televisietoren van Hilversum te beklimmen, jezelf in 3D vast te leggen, en kon je zelf aan de slag met film en green screens. 

Zodra het programma voor de Open Studio Dagen 2019 bekend is, kun je op deze pagina de highlights vinden.